Header

Protan-vesikate.

Vaihtoehto bitumi ja huopakatolle.

Vesikate Pohjolan säihin

Pohjolan vaativaan ilmastoon suunniteltu Protan-vesikate suojaa teollisuushallit, urheiluhallit, liikekiinteistöt, kerrostalot, rivitalot ja omakotitalot vuosikymmeniksi eteenpäin. Polyesteriverkolla vahvistettu kevyt ja taipuisa PVC-kate sietää hyvin auringon UV-säteitä säilyttäen elastisuutensa kovassakin pakkasessa. Paloturvallinen vesikate saumataan kuumailmalla ja se on itsestään sammuvaa materiaalia. Protan-vesikatteelle annetaan viidentoista vuoden materiaalitakuu.

 

Protan 524 juomavesikermi

Menetelmällä voidaan käsitellä juomaveden kanssa kosketuksessa olevia betonirakenteita. Pinnoista saadaan tiiviit, yhtenäiset ja kestävät. Menetelmä asennetaan 1 mm kerrosvahvuuteen ja muodostaa liukenemattoman pintarakenteen, joka estää betonin haurastumisen. Käytettävät tuotteet eivät sisällä orgaanisia liuottimia eivätkä aiheuta asennettaessa hajuhaittoja ympäristöönsä. Pinnoite on väriltään beige.

KÄYTTÖYMPÄRISTÖ
Uudet ja vanhat ylävesisäiliöt. Muut juomaveden kanssa tekemisissä olevat rakenteet.
OMINAISUUDET
Menetelmä tarkoitettu pinnoille joilta vaaditaan: Tasaista, vesitiivistä pintaa ilman huokoisia. Hygieenisyyttä ja helppoa puhdistettavuutta.

 

 

Vaasan vesitorni

Koy Ideapark, Lempäälä

© 2006 - 2019  Allasmies.com & Dynamic Solutions